Eesti maaspordimängudel Viljandis saavutasid Järvamaa sportlased kokkuvõttes kuuenda koha, Türi linn ja vald jõudsid aga pjedestaalikohale.

Kultuuri- ja spordiklubi Alem juht Vello Laidla ütles, et Türi vald suutis valdade arvestuses välja võidelda kolmanda koha. "Meie trumpalad olid võrkpall, kergejõustik ja mälumäng," märkis ta.

Võrkpallis läks Türi valla meestel sedavõrd hästi, et nad võitsid esikoha. Laidla meelest oli meeste võrkpallimängu tase võrreldav esiliiga paremate võistkondadega. "Korjasime oma valla tublimad mehed kokku ja andsime endast parima," märkis ta.

Türi linn saavutas väikelinnade arvestuses samuti kolmanda koha. Enam punkte kogus linn Laidla tähelepanekul meeste võrkpallis, jalgrattakrossis ja orienteerumises. "Võrkpallis olid nad teised, orienteerumises kolmandad ja jalgrattakrossis 11.," täpsustas ta.

Järvamaad esindas maaspordimängudel kuus valda: Türi, Ambla, Väätsa, Koeru, Imavere ja Oisu. Väikelinnade arvestuses võistles Türi.

Laidla meelest pole valdadel maaspordimängudel sugugi lihtne paremate sekka jõuda. Osalejaid oli tänavu üle 60. "Konkurents on tugev ja enamikul aladel lööb kaasa ka Eesti tippsportlasi," põhjendas ta.
Maakonna saavutatud kuuendat kohta hindas Laidla heaks. "See oli parim, mis suutsime," kinnitas ta. Tähtsamaks tuleb neil võistlustel pidada seda, et maakond ja mõnedki vallad-linnad oleks esindatud.

Anne Põder, Järva Teataja

Viimased artiklid

Scroll to top