Eesti-Läti-Leedu maavõistlustel Kaunases kuulusid Eesti koondvõistkonda Paide Ühisgümnaasiumi neiu Ann Hiiemaa ja türilane Jaanus Suvi.

Kergejõustikutreener Leonhard Soom rõõmustas Ann Hiiemaa edu üle, kel õnnestus noortearvestuses võita ülimalt tasavägine kolmikhüppevõistlus 12.11 meetriga.

Tulemus oli ühtlasi sportlase isiklik tippmark. "See oli esmakordne 12 meetri piiri ületus ja on ka uus Järvamaa siserekord," märkis ta.

Järgmisel päeval, püüdes täiskasvanute koondist aidata, oli Hiiemaal väsimus jalgades ja kirja jäi tulemus 11.98 meetrit, mis pole samuti laita tulemus. See andis kuuenda koha.

Meeste seas võistelnud Jaanus Suvi ei saanud Soomi tähelepanekut mööda kuidagi jooksusammu klappima. "Võistkonna huvides pidi Suvi siiski märgi maha saama ja nii sai ta viiendal katsel kirja 15.56 meetrit, mis andis kolmikhüppevõistlusel teise koha," ütles ta.

Kuigi nii kaugele pole Suvi ega keegi teine Järvamaal enne hüpanud, ei jäänud ta tulemusega rahule, sest eesmärk on hüpata üle 16 meetri.

Pealegi ihkas Suvi Kaunases võitu, sest noorteklassis võisteldes on see tal õnnestunud.

Järva Teataja

Viimased artiklid

Scroll to top