Kergejõustikumänedþer Aivar Karotamm tunnistab, et tal polnud aimugi hoolealuse Ville Tiisanoja dopingupruukimisest: «Ma ei uuri sportlase toidusedelit. Minu jaoks on kõik sportlased ausad inimesed.»

Tiisanoja vahelejäämine dopinguga on Soomes tõstnud laineid. Põhjanaabrite meedia uuris välja, et kuulitõukaja mänedþer on Eesti mees Aivar Karotamm ja viitas tema hoolealustele 400 m tõkkejooksjale Tiia Eeskivile ja pikamaajooksjale venelanna Olga Jegorovale, kes on ka varem keelatud ainetega patustanud.

Karotamm arvas, et paralleele on võimatu vedada, sest tema ei kontrolli sportlase menüüd ega uuri treeningplaane. «Mina teenin elatist, aidates sportlasel end müüa. Kuulsin, nagu kõik teisedki, alles kolmapäeval, et Tiisanoja on millegagi vahele jäänud. Meie koostöö oli niikuinii lõppemas, aga nüüd lõpeb kohe.»

Soome ajakirjandus tõi Tiisanoja kõrval mängu Eeskivi ja Jegorova.

Mida mina teha saan, kui sportlane dopingut pruugib. Kõik need juhtumid on olnud minu jaoks üllatus.

Palju mänedþer üldse sportlase tegemistest teab?

Ega tea. Kust ma aiman, millist suppi nad seal Venemaa või Soome koondises keedavad, või keedavad sportlased üksinda. Ma ei uuri nende toidusedelit. Minu kui mänedþeri jaoks on nad kõik ausad inimesed.

Loe edasi SL Õhtulehest

SL Õhtuleht

Viimased artiklid

Scroll to top