Kui te kevadel ei hakka liikuma, et oma südant treenida, süüdistage vaid ennast. Ettevõtlikud leiavad põhjuse tervise eest hoolitsemiseks, kõhklejad aga sada põhjust selle edasi lükkamiseks.

Pealinna elanikele pakub neljandat hooaega võimalust liikuda Hansapanga tervisejooks. Maist septembrini läbivad osalejad parkides ja metsatukkades 21 korda kolmapäeviti 3-5 km raja kas kõndides, sörkides või joostes. Algajatele tervisesportlastele on see üritus sobiv väljarebija kehakaalu kasvatavast kolmnurgast tugitool-tuhvlid-teler.
Tänavu esmakordselt liidab peakorraldaja Stamina tervisejooksusarjaga energiakõnni, mis peetakse samuti maist septembrini pealinna parkides ja metsatukkades. Energiakõnd loob lisaväärtuse – tervisejooksusarja kordi saab kirja kaks korda nädalas ja algajad ning kes peavad sörkjooksu raskeks, saavad kehalise koormus kepikõnniga (lähemalt vt www.stamina.ee/energia).

Tervisejooksusari stardib mais ka Tartus ja saab juunis hoo sisse Pärnus, mõlemas linnas on kavas kümme üritust.
Peakorraldaja Stamina innustab liikuma preemiaprogrammiga. Stamina üritustel on võimalik koguda tervisekilomeetreid, iga kilomeetri eest teenib preemiapunkte, mida saab vahetada auhinnakupongideks.
Tervisesportlastele pakub korrapärast võimalust liikumiseks ka spordiselts Kalevi käimisesari, ´soojendusüritus¡ peetakse 29. aprillil Tallinnas Kadrioru staadionil.


Eesti Päevaleht Spordileht

Viimased artiklid

Scroll to top