SELLi mängude konverentsi selle aasta eesmärgiks on leida lahendusi üliõpilasspordi olemasolevatele probleemidele pidades silmas ka tulevikuvisioone.

Konverentsi esialgsed teesideks on:
üliõpilasspordi osa spordialakeskses spordisüsteemist
– üliõpilasspordi (harrastussport, tippsport) koht kõrgkoolis
– püüdlemine kõrghariduse ja OM kuldmedali võitmise poole, kas teineteist välistavad tegevused või on neid võimalik ühendada
– üliõpilasspordis tippspordi ja harrastusspordi tasakaalu leidmine
– üliõpilasspordi baasid ja juhendajad ning üliõpilasspordiga tegelemise hind
– üliõpilasspordi majandamine ja üliõpilassport kõrgkooli turunduse osana
– üliõpilasspordi atraktiivsus ja üliõpilasesinduste osa spordiharrastuses
– kehakultuuriteaduskond - õpetaja, treeneri, tippsportlase, harrastusportlase ettevalmistaja
– koolipingist üliõpilassportlaseks
– tudengisportlane linnakodanikuna

* Tegelikult vajame vastust küsimustele kas tudeng spordib piisavalt palju, et olla terve nii vaimult kui kehalt mitte ainult noorena, vaid ka eakana; kas tippsportlane saab olla ka haritud inimesena; miks kõrgkool hoolib nii vähe oma tudengi tervisest. Osalema ootame kõrgkoolide ja nende SK rektoreid ja esindajaid, üliõpilasi, ministeeriumite ja EOK esindajaid, ajakirjanikke, üliõpilaskondade esindajaid, ajaloolasi, omavalitsuste, spordialaliitude ning spordiklubide esindajaid, huvilisi. Kutsutud on ka senised universiaadivõitjad ning üliõpilaste maailmameistrid.

Meil oleks heameel näha Teid ka osalejate hulgas ütlemaks välja oma arvamuse üliõpilasspordi edendamiseks. Konverentsi esimesel poolel on ettekanded kuni 15 minutit ning teises pooles - vaba arutelu, mille alusel peaks saama selgemaks edasised sammud üliõpilasspordi arendamiseks. Oma osalemissoovist peaksite teatama hiljemalt 03. maiks. Pärast konverentsi on võimalus organiseeritult külastada mängude majutuskeskust ning judovõistlust, samuti avatseremooniat.
 
Spordiprogrammi täpne ajakava ja muu info on üleval SELL mängude kodulehel www.sellstudentgames.com <http://www.sellstudentgames.com/>. Loodetavasti leiate mahti ka spordivõistluste külastamiseks.
 
Oma soovist osaleda SELLi mängude konverentsil ja muudel üritustel palume teatada e-posti aadressil This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.> või telefonil 7 333 233 *3. aprilliks 2006*.

Ekjl.ee

Viimased artiklid

Scroll to top