Olümpiavõitja Erki Nool osaleb homme algavatel 89. Eesti kergejõustikumeistrivõistlustel teivashüppes. Ootamatult end üles andnud Nool kinnitas, et tegi otsuse pärast tänast kerget treeningut. ´Tegin mõned erialased harjutused ja ühe hüppe lati peale ning otsustasin meistrivõistlustel osalemise kasuks,¡ rääkis Nool.

Teivashüppes viimati 2005. aasta jaanuaris võistelnud Nool märkis, et on end pärast tippspordist taandumist vormis hoidnud. ´Käin regulaarselt sportimas – sõidan jalgratta ja rulluiskudega, vahel käin jooksmas või jalgpalli mängimas,¡ ütles Nool.

Eesti meistrivõistlustel osalemise eesmärkide selgitamisel jäi Nool napisõnaliseks. ´Viimaseks ikka jääda ei tahaks, kuid päris oma lõbuks ka kaasa ei tee,¡ mainis olümpiavõitja ning lisas, et on seadnud endale eesmärgiks vähemalt viie meetri ületamise.

Noole isiklik rekord teivashüppes on 6. juunil 1998. aastal Tallinnas Kadrioru staadionil püstitatud 5.60. Eesti meistrivõistluste teivashüpe algab laupäeval kell 16, kaasa teeb 15 meest.

Eesti meistrivõistluste algus on reedel kell 10, võistluste avamine kell 15.40 ja õhtupoolse programmi algus kell 16, laupäeval alustatakse hommikupoolse programmiga kell 10 ja õhtupoolse osaga kell 16.

SPORTNET

Decathlon2000.ee

Viimased artiklid

Scroll to top