Print
LAUPÄEVAL TOIMUVAL SEB KÕRVEMAA KEVADJOOKSUL TULEVAD STARTI NII TIPUD KUI HARRASTAJAD. FAVORIIDINA LÄHEB STARTI EESTI PARIM MARATONIJOOKSJA PAVEL LOSKUTOV.
 
Sel laupäeval, 24. aprillil toimuvale SEB Kõrvemaa kevadjooksule on tulemas rekordiliselt osalejaid - starti on tulemas pea 1500 jooksusõpra. Võidumõtetega lähevad jooksma meestest Pavel Loskutov ja Vjatðeðlav Koðelev, naistest Sigrid Valdre ning Maie Kuusik. Harrastajatel tasub tulla kogu perega, sest kavas on võistlused lastele ning mitmekülgset tegevust jätkub varakevadiselt kaunil Kõrvemaal kõigile.

Aegviidu lähistel Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses asetleidvale SEB Kõrvemaa Kevadjooksule ootavad korraldajad inimesi kaasa lööma kogu perega. Päev algab kl. 11.30 lõbusate jooksuvõistlustega lastele, kus lastega koos lippavad Haribo karu ja Tibu. Lastevõistlustest osavõtt on kõigile tasuta ja registreerida saab kohapeal. Soovijad saavad osaleda RMK Looduskoolis, kus mängitakse loodusmänge, antakse häid ja põnevaid näpunäiteid looduses käitumiseks jms. 

Kell 12 antakse start SEB Kõrvemaa Kevadjooksu 16 km pikkuse põhidistantsi jooksjatele. Pool tundi hiljem, kl 12.30, stardivad tervisesportlased 6 km pikkusele rajale. Kevadjooksu rada kulgeb mitmekesisel ja põneval maastikul. Joogipunktides pakutakse osalejaile vett ja spordijooki, vajadusel on valmis meditsiiniteenistus. Võistluskeskuses on kogu päeva võimalik tutvuda sponsorite väljapanekuga. Sportlandi telgist on sel päeval võimalik soodsalt osta Nike jooksuvarustust. Finiðis ootab kõiki lõpetajaid kehakinnitus ja kuum saun. 

Kevadjooks on teine osavõistlus SEB Kõrvemaa neliküritusest, mis koosneb neljast vahvast rahvaspordiüritusest: suusamaraton (toimus 6. veebruaril), kevadjooks 24. aprillil, rahvatriatlon 17. juulil ja rattamaraton 25. septembril.

Kes pole veel jõudnud ennast registreerida, siis seda saab teha täna õhtu kella 17-ni internetis aadressil www.jooks.ee Registreerida saab ka kohapeal võistluspäeva hommikul.