* Käesolev aasta on Koeru keskkooli sportlastele alanud väga edukalt. Koguni üheksa võistkonda on erinevatel aladel Järvamaa koolinoorte meistrivõistlustel esikolmikusse jõudnud. Esikoha saavutasid 1.-3. klassi võimlejad ja 3.-5. klassi jalgpallurid. Teisele kohale jõudsid suusatajate võistkond, vanema grupi võimlejad, 8.-9. klassi jalgpallurid, 2.-3. klassi rahvastepallipoisid ja spordiviktoriini võistkond. Kolmandat kohta olid väärt 6.-7. klassi jalgpallurid ja 2.-3. klassi rahvastepallitüdrukud. Noorte juhendajad on Anne-Ly Pihlak, Jaak Tammik, Taivo Idavain ja Toomas Aan.

* Individuaalselt saavutasid suusatamises 2.koha Eva Perejainen ja Katre Tatrik ning 3.koha Helen Truska, Jarmo Jürgen ja Pilvi Raudsepp.

* Sisekergejõustikus võitsid Järvamaa koolinoorte meistritiitli Mari-Liis Mölter, Jarmo Liiva, Alor Jürgen, Helena Tammik ja Tuuli Jentson. 2.koha saavutasid Meelika Kool, Carolin Falten, Toomas Tammik ja juunioride teatejooksuvõistkond. 3. kohta olid väärt Carl Paakspuu, Märt Mölter, Bert Tippi ja B-klassi teatejooksuvõistkond

* Koeru valla meistriks suusatamises tulid Heigo Paglant ja Siret Pärtel. Noorte vanuseklassides võidutsesid Hardo Reinart, Bert Tippi, Pilvi Raudsepp ja Eva Perejainen.

* Esimese Koeru jalgpallurina on Eesti meistriliigasse jõudnud Gert Kams. FC Valga eest on juba ka esimene värav löödud. Lisaks tegutseb meistrisarjas ka Karel Voolaid, kes on FC Flora teine treener.

* TV 10 olümpiastarti võistlustel Tallinnas pääses Ave Lagenõmm nooremate tüdrukute 60 m tõkkejooksus finaali ja lõpetas seal igati tubli 6.kohaga.

* Pavo Raudsepa karikavõistluse suusasprindis võitis meestest Riho Roosipõld Vinnist ja naistest Õnnela Raudsepp Tamsalust. II koha saavutas Mart Laaniste ja III koha Kalmer Kallasmaa Noortevõistluse võitsid Katre Tatrik ja Maario Pihlak. Poiste A-finaali võitis Jürjo Jürgen ja tüdrukutest Eva Perejainen.

*Koeru keskkooli meistrivõistlustel lauatennises võidutsesid tüdrukutest Mari-Liis Mölter, Dana Suun ja Katre Tatrik. Poistest võitsid Hardy Ivask, Jaak Tammik ja Kaspar Kruusalu. Võistlusel osales 33 poissi ja kaheksa tüdrukut. Treener Urmas Virvese algatatud lauatennisetreeningud on koolis ´popp¡. Klasside arvestuses oli parim X klass.

* Järvamaa meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses peeti Koeru keskkooli võimlas. Kuni 16aastastest tüdrukutest võitsid Mari-Liis Mölter, Dana Suun ja Maret Kesa ning samaealistest poistest Taimo Jullinen, Jarmo Liiva ja James Trossmann. Meestevõistluse võitis Urmas Virves, talle järgnesid Kalju Mägi, Tõnu Maiste, Mati Suun jt. Peakohtunik oli Vahur Palu.

* Järvamaa meistrivõistlustel sisekergejõustikus oli meile edukaim ala 55 m tõkkejooks, kus Ott Talvik, Tarmo Saar ja Alar Saar saavutasid kolmikvõidu. Lisaks veel Marion Adusoo 2.koht 800 m jooksus, Helena Tammiku 3.koht 600 m jooksus ja Ott Talviku 3.kohad kuulitõukes ja paigalt kolmikhüppes.

*Käesolev aasta on Koeru keskkooli sportlastele alanud väga edukalt. Kõik 8 võistkonda, kes Järvamaa koolinoorte meistrivõistlustel on käinud, on ka esikolmikusse jõudnud. Esikoha saavutasid 1.-3. klassi võimlejad ja 3.-5. klassi jalgpallurid. Teisele kohale jõudsid vanema grupi võimlejad, 8.-9. klassi jalgpallurid, 2.-3. klassi rahvastepallipoisid ja spordiviktoriini võistkond. Kolmandat kohta olid väärt 6.-7. klassi jalgpallurid ja 2.-3. klassi rahvastepallitüdrukud. Noorte juhendajad on Anne-Ly Pihlak, Jaak Tammik, Taivo Idavain ja Toomas Aan.

* Eesti meistrivõistlustel kreeka-rooma maadluses saavutas meistritiitli Toomas Tammik, II koha ja hõbemedali Cen Trossmann ja III koha Mihkel Kesa. Rahvusvahelistel maadlusvõistlustel Lätis saavutas Tooma Tammik hinnatava II koha. Tartu rahvusvahelisel juunioride judoturniiril Estonian Open Tartus saavutas III koha Aare Bobrovski.

* Koeru lumerajasõidul saavutasid häid tulemusi esiveoga autodel Ennor Lugna, Reyo Tippi ja Joel Sakkis. Tagasillaveoga autodel võidutsesid Tauno Jõgiste, Janar Dede ja Hindrek Sep. Päeva kiireima sõidu tegi Jaanus Murakas. Noorte võidusõidu parimad olid Kristjan Laskar, Roland Murakas ja Heiti Mitt. Valla kiireim naisroolija on Katrin Murakas. Mootorratturite järjestus kujunes Teino Paukku, Reyo Tippi ja Marek Illi.

* 16.aprillil kell 10 algavad Koeru karikavõistlused segapaarisvõrkpallis. Esimene võistlus toimub võimlas.

Spordiuudiseid edestasid Toomas Aan, Aare Bobrovsski, Vahur Palu, Urmas Virves, Jaanika Aava ja Tõnu Maiste.

Koeru Kaja

Viimased artiklid

Scroll to top