Türi Vallavalitsuses toimus täna Türi tehisjärve ranna- ala ja laululava arendamise projekti koosolek, milles osalesid nii vallavalitsuse liikmed, projekti ettevalmistajad- läbiviijad ning ka kultuurimaja ja spordiklubide esindajad.

Tehisjärveäärse uuendamise ja laululava valmimisega luuakse lisavõimalusi kohalike inimestele ja Türi külalistele aktiivseks vaba aja veetmiseks. Türi Vallavalitsuse keskkonnaspetsialist Arne Pindmaa sõnul laieneb projektiga Türi tehisjärve ranna- ala, valmivad randumissillad kanuudele, väliujula rajad, riietusmiskabiinid, grillimisvõimalusega katusealused, puitpõrandaga korvpalliplats, laste ronimisväljak ja lõkkeplats koos külakiigega.

Türi Vallavalitsuse ehitusjärelvalvespetsialist Kirsti Kroonimäe sõnul on laululava ehitus sealmaal, et vaja teha veel nii sise- kui välisviimistus. 1. maiks lõpetatakse ka välisvalgustuse paigaldamine.

Türi Vallavanem Toomas Marrandi sõnul peab Türi laululava ja selle ümbrus olema valmis mai teiseks pooleks, et 27. mail saaks Türil toimuda Järvamaa laulu- ja tantsupidu ´Arad veed ja salateed¡.

Kersti Viilup
Vallavanema nõunik
38 48203
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Viimased artiklid

Scroll to top