Pühapäeval kogunes Paide ühisgümnaasiumi staadionile Eesti käimise paremik karikaid jagama. Järvamaad esindasid Triin Tiitsu ja Virgo Adusoo.

Neidude A–klassis võistelnud Triin Tiitsu spordiklubist Alem läbis viis kilomeetrit ajaga 34.58,8. Vanuseklassi võitjale Jekaterina Fjodorovale ta küll konkurentsi ei pakkunud, sest vahe venis rohkem kui kuuele minutile, kuid teisest kohast jäi tal puudu vaid seitse sekundit. Seega tuli Tiitsul leppida kolmanda kohaga.

Noorsooklassis võistelnud Koerust pärit Virgo Adusoo teadis rajale minnes, et oma vanuseklassis on ta niikuinii esimene, sest rohkem võistlejaid lihtsalt polnud. A–klassi noorte ja meestega sai ta end ikkagi võrrelda.

Adusoo kümne kilomeetri käimise aeg oli 50.10,9, mis oli absoluutarvestuses kolmas. Kiiremini käis vaid kaks meesteklassi paremat. Tulemus tõestas, et Adusool on kindel koht Eesti käijate paremikus.

Samal päeval võtsid käimisringid ette noorsportlased (D– ja C–klass). «TV 10 olümpiastardi» toel tegid nad seda juba teist korda.

Järvalastest oli stardis KSK Alemi sportlane Kaidi Kori, kes sai tüdrukute C–klassi kahe kilomeetri käimises ajaga 11.50,3 kolmanda koha.

Järva Teataja

Viimased artiklid

Scroll to top