Eelmisel nädalal võistlesid maakonna noored kergejõustiklased Türil sisealadel. Võistluste peakohtunik Leonhard Soom ütles, et teda rõõmustas läinud aastast suurem osavõtjate arv. "Seda eriti neidude puhul," märkis ta.

Kuigi osa alasid jäi Soomi ütlust mööda tühjaks, olid tulemused head. "Kahjuks ei õnnestunud hüpata kõrgust, sest matid olid kõlbmatud," kurtis ta.

Neidude juunioride klassis võidutsesid Türi Gümnaasiumi õpilased Ann Valang ja Siret Surva, kolmas oli naaberkoolist Inga Koka.

A-klassis oli juba suurem konkurents. Kaks ala võitis Paide neiu Ann Hiiemaa. Ta oli kiireim sprindis ja hüppas ainsana omavanustest paigalt kolmikut üle seitsme meetri.

Soomi hinnangul olid noormeeste tulemused head. "Mitmel alal konkureerisid ammused rivaalid, mis lisas võistlustele pinget ja kergitas tulemusi," lausus ta.

Soom ütles, et nende võistluste põhjal moodustavad klubid oma võistkonnad üle-eestiliseks võistlusteks, millest esimesena tulevad klubide karikavõistlused ja kuu lõpul Eesti kergejõustiku-meistrivõistlused. "Loodame sama häid või paremaidki tulemusi meie sportlastelt ka seal," sõnas ta.

Järva Teataja

Viimased artiklid

Scroll to top