Laupäeval Särevere spordihallis peetud Järvamaa sisekergejõustiku-meistrivõistlustel jäi naiste konkurents oodatust nõrgemaks, kuid noormehed pakkusid tasavägiseid tiitliheitlusi.

Kergejõustikutreener Leonhard Soom ütles, et võistlusindu andis sportlastele endi ütlust mööda juba see, et Särevere spordihall on läbi teinud väikese uuenduskuuri. "Erinevalt kogetust olid ruumid meeldivalt soojad, puhtad ja korras," kiitis ta.

Tava- ja tõkkesprindis võidutses türilane Silver Kundel. Kui tavajooksus võitis ta konkurente pikalt, siis tõketel jäi koerulasel Ott Talvikul Kundeli löömisest puudu vaid 0,03 sekundit.

Oma jõudu kuulitõukes tõestanud noor türilane Lennar Sild, kes lennutas kuuli kaugemale, kui seda suutsid temast vanemad. Silla kõige pikemaks tõukeks mõõdeti 13.10 meetrit. Teiseks tulnud Neemo Kulli jäi talle alla ligi 20 sentimeetriga.

Kesist konkurentsi kurtis Soom naiste puhul. "Ma ei tea, kas olid kergejõustikuneiud kõik korraga haigevoodis või ei pea nad maakondlikku tiitlivõistlust tähtsaks, et osalema tulla," lausus ta. Nii võidutsesidki naistearvestuses põhiliselt noored, kel jätkus tahtmist end erinevatel aladel proovile panna.

Järva Teataja

Viimased artiklid

Scroll to top